Beleef de “Perfecte Wedstrijd”: FC Den Bosch – De Graafschap op 4 oktober!
Beleef de “Perfecte Wedstrijd”: FC Den Bosch – De Graafschap op 4 oktober!

Op vrijdag 4 oktober 2024 vieren we de Nationale Ouderendag en u bent van harte uitgenodigd voor een onvergetelijke avond! FC Den Bosch Foundation nodigt 750 KBO-leden uit Gelderland en Brabant uit om GRATIS te genieten van de spannende wedstrijd FC Den Bosch – De Graafschap. Samen met andere senioren kunt u genieten van een unieke voetbalervaring vol sportiviteit en saamhorigheid.

De wedstrijd is onderdeel van het bijzondere initiatief ‘De Perfecte Wedstrijd’, waarbij beide teams streven naar een veilige en voorbeeldige wedstrijd. Trek uw blauw-witte kleding aan of neem een blauw-witte sjaal mee, want zowel FC Den Bosch als De Graafschap delen deze kleuren. Zo juichen we samen voor een avond vol plezier en respect!

Details:

  • Wanneer: Vrijdag 4 oktober 2024
  • Waar: Stadion De Vliert, Victorialaan 21, ‘s-Hertogenbosch
  • Inloop: Vanaf 19:00 uur
  • Aanvang: 20:00 uur

Er zijn 750 kaarten beschikbaar, dus meld u snel aan via de website van Senioren Brabant-Zeeland: https://www.kbo-brabant.nl/voetbalwedstrijd/. Op is op. Neem gerust uw (klein)kinderen mee en beleef samen een avond vol sportiviteit en gezelligheid. Wilt u in aanmerking komen voor een van de rolstoelplaatsen? Dan kunt u dat op het aanmeldformulier aangeven!

Tip voor KBO-afdelingen: Regel gezamenlijk vervoer voor uw groep en zorg dat niemand deze speciale dag mist!

Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan. Tot dan!